Keresés...

Érdekel az érdeked?! - I. Ifjúsági Konferencia


  • 2015. október 3-4.

A Nemzeti Ifjúsági Tanács és a Duna-Körös-Maros-Tisza Eurorégió Ifjúsági Szövetsége Érdekel az érdeked?! - I. Ifjúsági Konferencia címmel 2015. október 3-4. között ifjúságszakmai konferenciát szervez az "Érdekel az érdeked!?" - Szólj bele a fiatalok érdek(képviselet)ébe című projekt keretében.

Időpont: 2015. október 3-4.
Helyszín: Kecskemét, Ifjúsági Otthon
Szállás: Kecskemét, Pálma Hotel

A konferencia elsődleges célja, a fiatalok és szakemberek véleményének és álláspontjának megismerése a témákban, valamint lehetőséget biztosítani számukra a döntéshozókkal való személyes találkozására.

A projekt a Nemzeti Ifjúsági Tanács és partnerszervezetének, a Duna-Körös-Maros-Tisza Eurorégió Ifjúsági Szövetségének közös projektje, melynek célja a felvázolt problémák mentén olyan megoldási javaslatok kidolgozása a fiatalok és az ifjúsági szakemberek bevonásával, melyek elősegítik a fiatalok életétminőségének javulását és segít nekik jövőjük formálásában.

A konferencián a következő 5 Műhely munkájába lehet becsatlakozni:

1. Civil szervezetek működése és szabályozása
2. Demokráciára nevelés
3. Ép testben ép lélek
4. Láss világot
5. Munka világa

Részvétel feltételei:

A konferencián 18-30 év közötti fiatalok, ifjúságügyi szakemberek jelentkezését várják, akik érdeklődnek a fent említett témakörök iránt.

A konferencián való részvételt az Erasmus+ Program támogatja. A szállás, ellátás és a program költségeit a szervezők biztosítják, az utazási költségek a résztvevőket terhelik.

A részvételi szándékod 2015. szeptember 20. éjfélig jelezheted a jelentkezési lap kitöltésével. A regisztrációkat érkezési sorrendben folyamatosan igazolják vissza. A maximális létszám 50 fő. Ezt követően a jelentkezéseket várólistán tudják elfogadni.

További információk, részletes program: ifjusagitanacs.hu


 
Elejére!