Keresés...

Az OFI ökoiskola hírei

  a) Tervező naptárak, foglalkoztatók ökoiskoláknak és zöld óvodáknak!
Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézetben még átvehetők az idei tanévhez (2016/2017) készített tervezőnaptárak, melyből A/1 méretet tudunk adni, az A/3 méretet pedig „házi nyomtatásra” ajánljuk. Amennyiben az intézmény képviselője vállalja a naptár más (környező) iskoláknak és/vagy óvodáknak való terjesztését, azokból több példányt is tudunk adni.

Átvehető még a Natúrázzunk! foglalkoztatófüzet (5-8 éveseknek) és a Natúrázzunk! rejtvényfüzet (9-15 éveseknek), legfeljebb az érintett gyereklétszám vagy tanulólétszám mennyiségében.

Az átvétel időpontját minden esetben kérjük előzetesen egyeztetni az alábbi elérhetőségek egyikén Bognárné Héjja Krisztinánál: 0630 387 7058 vagy a bognarne.krisztina@ofi.hu

Átvételi cím: Oktatáskutató és Fejlesztő Intézetben (1143 Budapest, Szobránc utca 6-8., 409. szoba)


  b) Az Életjelek - konferencia a fenntarthatóságra nevelésről c...
..2016. szeptemberi rendezvény szakmai előadásai megtekinthetők, illetve letölthetők a http://ofi.hu/hir/lezarult-zold-ovodak-es-okoiskolak-mozgalmanak-kiszelesiteset-celzo-svajci-finanszirozasu-0 felszínről. Az ökoiskola-pedagógusok számára készült természeti nevelési kiadványsorozat (Natúrázzunk! címmel) letölthető itt: http://ofi.hu/letoltheto-dokumentumok. Várjuk véleményüket a kiadványokról az sh45@ofi.hu mailcímen.

Tervező naptárak, foglalkoztatók ökoiskoláknak és zöld óvodáknak!
 Az Életjelek - konferencia a fenntarthatóságra nevelésről c. 2016. szeptemberi rendezvény szakmai előadásai megtekinthetők, illetve letölthetők a http://ofi.hu/hir/lezarult-zold-ovodak-es-okoiskolak-mozgalmanak-kiszelesiteset-celzo-svajci-finanszirozasu-0 felszínről. Az ökoiskola-pedagógusok számára készült természeti nevelési kiadványsorozat (Natúrázzunk! címmel) letölthető itt: http://ofi.hu/letoltheto-dokumentumok. Várjuk véleményüket a kiadványokról az sh45@ofi.hu mailcímen.
Átvehető még a Natúrázzunk! foglalkoztatófüzet (5-8 éveseknek) és a Natúrázzunk! rejtvényfüzet (9-15 éveseknek), legfeljebb az érintett gyereklétszám vagy tanulólétszám mennyiségében.


 
Elejére!