Keresés...

Erdők Hete 2016 – pályázati felhívás

2016. október 3. és október 9. között volt idén az erdők hete.

Ezen a héten biztosan sokan túrát szerveztek az erdőbe.

A túrák feldolgozásához az alábbi feladatokat ajánljuk
A. Az erdőnk regénye, meséje: Készítsetek különféle technikákkal képregényt, amely a sétátok során talált „lakásokról”, illetve azok tulajdonosairól szól!
B. Erdei társas: Készítsetek társasjátékot a bejárt útvonal, illetve az ott talált érdekességek, „életnyomok”, felhasználásával!
C. „Erdei zenebona” Keressetek, készítsetek hangszereket az erdő kincseiből, vagy készítsetek számítógépen egy zeneművet az erdőben rögzített, és egyéb erdei hangokból!

Tehát amit várunk tőletek: a túrázó csapat adatai, a kiránduláson készült képek digitális formában (CD-n, vagy mammutmaillel küldve), illetve a választott feladat elkészült alkotása postai úton, vagy digitális formában csatolva. (Budapesti csoportok

Budapest, Istenhegyi út 26. szám alá is eljuttathatják a munkáikat személyesen, de előtte egyeztessenek a 30/284-3782 telefonszámon.)

Egy csoport akár mind a három kategóriában is indulhat.

Beküldési cím: erdeiiskola@erdiskegy.hu

Levelezési cím: Erdei Iskola Egyesület, 7635 Pécs, Cserfa u. 1.

Beküldési határidő: 2016. október 20.

A legjobb alkotásokat díjazzuk, illetve a legnépesebb csoportot társasjátékkal jutalmazzuk. A különböző életkorú csoportok (óvoda, iskola, középiskola, családok, baráti társaságok) értékelése külön kategóriákban történik.

A díjnyertes alkotásokat egy országos kiállításon illetve honlapunkon is bemutatjuk, ezért kérjük, hogy a beküldött pályamunkákon feltétlenül tüntessétek fel a pályamunka címét, az alkotócsoportot, iskolát, óvodát.

A. Az erdőnk regénye, meséje: Készítsetek különféle technikákkal képregényt, amely a sétátok során talált „lakásokról”, illetve azok tulajdonosairól szól! B. Erdei társas: Készítsetek társasjátékot a bejárt útvonal, illetve az ott talált érdekességek, „életnyomok”, felhasználásával! C. „Erdei zenebona” Keressetek, készítsetek hangszereket az erdő kincseiből, vagy készítsetek számítógépen egy zeneművet az erdőben rögzített, és egyéb erdei hangokból!


 
Elejére!