Keresés...

PTE Botanikus Kert - kiváló program a hosszú hétvégére!

A PTE Botanikus Kertje október 31-én, hétfőn, tehát a munkaszüneti napon is szeretettel várja 10 - 16 óráig azokat a látogatókat, akik szeretnék megtekinteni a kert és az üvegház gazdag növényvilágát. A parkban gyönyörűn színeződő lombos növények, ősszel virágzó évelők, különleges termések láthatók. Az üvegházakban pedig érnek már a citrus-félék, terem a kakaófa, a kávé, guava, sok a virágos növény: broméliák, orchideák, rovaremésztők, trópusi és mediterrán dísznövények. Még a szabadban találhatók többek között a virágzó ausztrál kefevirágok, leánderek, murvafürtök, mirtusz-félék és még sok mediterrán növény. Ezen kívül az epifiton-házban még megtekinthetők a PTE Művészeti Kar hallgatóinak növények közé elrejtett szobrai.


További információk: http://botanikuskert.pte.hu/ honlapon és a https://www.facebook.com/P%C3%A9csi-Tudom%C3%A1nyegyetem-Botanikus-Kertje- 271704669675081/?fref=ts felületen.

A PTE Botanikus Kertje október 31-én, hétfőn, tehát a munkaszüneti napon is szeretettel várja 10 - 16 óráig azokat a látogatókat, akik szeretnék megtekinteni a kert és az üvegház gazdag növényvilágát. A parkban gyönyörűn színeződő lombos növények, ősszel virágzó évelők, különleges termések láthatók. Az üvegházakban pedig érnek már a citrus-félék, terem a kakaófa, a kávé, guava, sok a virágos növény: broméliák, orchideák, rovaremésztők, trópusi és mediterrán dísznövények
Az üvegházakban pedig érnek már a citrus-félék, terem a kakaófa, a kávé, guava, sok a virágos növény: broméliák, orchideák, rovaremésztők, trópusi és mediterrán dísznövények. Még a szabadban találhatók többek között a virágzó ausztrál kefevirágok, leánderek, murvafürtök, mirtusz-félék és még sok mediterrán növény. Ezen kívül az epifiton-házban még megtekinthetők a PTE Művészeti Kar hallgatóinak növények közé elrejtett szobrai.
 
Elejére!